18 сентября на день города состоиться церемония награждения участников конкурса “Один раз на всю жизнь” (пресс-анонс)

18 вересня 2021 року о 13-00 у Покровському парку відбудеться церемонія нагородження переможців ІV відкритого конкурсу на кращий творчий проєкт «Один раз на все життя!».

Цей конкурс є спільним проєктом відділу з питань сім’ї Херсонської єпархії УПЦ, управління освіти Херсонської міської ради; управління культури Херсонської міської ради. Партнер конкурсу –  Комунальний заклад «Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки» Херсонської обласної ради.

Відкритий міський конкурс має виховну, просвітницьку, соціальну направленість та проводиться з метою популяризації традиційних сімейних цінностей у молодіжному середовищі.

Цього року на  конкурс подано 48 робіт від учнів з 8 по 11 класів закладів загальної середньої освіти м. Херсона та області; учасників (від 14 років) православних «недільних шкіл» м. Херсона, Херсонської області; читачів (від 14 років) сільських, міських, районних, та обласних бібліотек м. Херсона та Херсонської області; педагогів, бібліотечних фахівців.

У святковій програмі виступи талановитої молоді Херсона,  нагородження переможців ІV відкритого конкурсу на кращий творчий проєкт «Один раз на все життя!».

За традицією, відбудеться вручення подяк, за зразкове виховання дітей, від керівництва міста та Херсонської єпархії  УПЦ   батькам, у родині яких дружина отримала звання «Мати-героїня» в поточному році.

На церемонію вручення нагород запрошені керівництво міста, духовенство та інші почесні гості.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *