Свято Різдвяної Зірки в місті Херсоні.

Різдвяні свята – це час сюрпризів, тепла, любові та піклування! Неповторним дивом стало свято Різдвяної Зірки, яке проходило в рамках фестивалю дитячої творчості “Острів Різдва”

на ТРЦ “Фабріка” у м. Херсоні, яке організували відділ у справах сім`ї Херсонської єпархії та відділи культури та освіти Херсонської міської ради. Діти нашого міста прославляли Христа рожденного! Розпочалося свято парадом-флешмобом колядників по вулицях розважального центру. Колядки, віншування та поздоровлення лунали у різноманітний спосіб на протязі всієї події. Від організаторов свята діти отримали невеликі солодки подарунки.
Під час заходу  привітальні слова від митрополита Херсонського і Таврійського Іоанна передав секретар єпархії протоієрей Максим Тарасенко, помічник Херсонського голови Олена Рузгіс привітала дітей від міського керівництва.
Дякуємо керівництву ТРЦ “Фабрика” за гостинність, керівникам художніх колективів та батькам діток за чудову підготовку виступів. Висловлюємо свою подяку талановитому режисеру Грендаш Антоніні Іванівні за допомогу в організації свята. І звісно, дякуємо за чудовий настрій нашій неперевершеній ведучій Олександрі Соценко.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *