Свято Різдв’яної Зірки відзначили в рамках фестивалю “Острів Різдва”

ЧИМ ЗАЙМАЄТЬСЯ КОЖНА СІМ’Я В РІЗДВ’ЯНІ СВЯТА?

Хтось лежить на дивані, хтось доїдає наготовлені страви, ходить в гості, а хтось молиться в храмі та славить народження Бога-сина не тільки у свої домівках, а й на вулицях міста.

Фіналісти XV відкритого міського християнського фестивалю «Острів Різдва», який відбувається за благословення митрополита Херсонського і Таврійського Іоанна, за підтримки міського голови Ігоря Колихаева, привітали мешканців міста Херсон з Різдвом Христовим в ТРЦ «Фабрика». Заспівали колядки та Різдв’яні пісні, показали вертеп, віншували на тему Різдва і звісно отримали солодощі.

На святі були присутні голова відділу з питань сім’ї Херсонської єпархії УПЦ протоієрей Іоанн Гордієнко, начальник управління культури Херсонської міської ради Світлана Думинська, також залучилася до свята секретар Херсонської міської ради Галина Лугова.

У всіх учасників свята Різв’яної Зірки, а їх зібралося більше 100 дітлахів, був гарний настрій та можливість прийняти участь у професійній фотосессії, результати якої урочисто будуть вручені на Гала-концерті фестивалю.

Всім вислювлюємо щиру подяку за організацію свята, за надання майданчика для його проведення, за привітання гостей,  за гарні виступи дітей. Дякуємо вчителів, керівників колективів та батьків, які наполегливо працювали, щоб св’ято вдалося. Адже коли діти готовляться до виступів, вони ознайомлюються та приймають у своє життя святі Біблійні істини через сумісну працю та творчість.

Тож бажаємо й вам гарних Різд’яних свят та нехай ваші мрії здійсняться, а серця наповнюються Божої любові.

Поділяться публікацією, щоб й інші змогли перейнятися атмосферою Свята «Різдв’яної Зірки» у місті Херсоні!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *