На день міста відбулася урочиста церемонія нагородженя переможців IV відкритого міського конкурсу творчих проэктів “Один раз на все життя”

18 вересня, у рамках відзначення Дня міста, в Покровському сквері відбулось  святкове нагородження переможців IV відкритого конкурсу на кращий творчий проєкт «Один раз на все життя», який проводився серед учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти м. Херсона, читачів бібліотек цього ж віку та учнів недільних шкіл області із 15 березня по 5 травня 2021 року, а також уперше – серед фахівців, що проводять просвітницькі заходи за тематикою конкурсу.

Конкурс проходить за благословенням митрополита Херсонського і Таврійського Іоанна, та є спільним проєктом відділу з питань сім’ї Херсонської єпархії Української православної церкви, управління освіти та управління культури Херсонської міської ради і реалізується у партнерстві з Херсонською обласною бібліотекою для дітей імені Дніпрової Чайки.

До учасників та глядачів з надихаючим вітальним словом звернулись Галина Лугова, секретар Херсонської міської ради. Привітання від правлячого архієрея висловив протоієрей Костянтин Ланцев, голова відділу катехізації Херсонської єпархії УПЦ. Почесні гості свята вручили також дипломи та подарунки переможцям творчого конкурсу в номінації “Літературні твори”.

Особливої теплоти святу надало відзначення Подяками міської ради та Херсонської єпархії татусям тих родин, у яких матері цього року нагороджені почесним званням “Мати-героїня”. Таке вшанування батьків багатодітних сімей стало вже доброю традицією конкурсу “Один раз на все життя”.

Переможців у номінаціях «Відеореклама», «Фотографія», а також «Просвітницький захід» нагороджували керівники установ-організаторів і партнера, члени журі конкурсу: о. Іоан Гордієнко, настоятель храму ікони Божої Матері «Касперівська» м. Херсона, голова відділу з питань сім’ї Херсонської єпархії УПЦ, голова журі конкурсу; Наталя Журженко, начальник управління освіти Херсонської міської ради; Наталія Попова, заступник директора з наукової роботи Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки; Олена Горшкова, керівниця Благодійного фонду «Життя Херсон» Благодійної організації «Центр захисту материнства та дитинства»; Світлана Лук’янова, фотохудожник; почесні гості свята – священники Херсонської єпархії УПЦ.

Захід підготували і провели працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, за участю творчих колективів: народного художнього колективу – вокально-хореографічної студії “Зорепад” Херсонського державного будинку художньої творчості, разом з юними учасниками якого виступили і їхні батьки; інструментальний ансамбль родини Жмаків та тріо сестер Мельчок.

На завершення свята – традиційна спільна фотосесія і запрошення до участі у наступному V відкритому конкурсі творчих проєктів “Один раз на все життя”!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *